Cristian Moș

Cristian Moș

Vicepreședinte CJ Timiș | Membru în Biroul Județean

Despre mine

Am venit în Timișoara când am început facultatea de electronică și telecomunicații la Universitatea Politehnica Timișoara. Mi-am început cariera ca inginer electronist in domeniul automotive. 5 ani de zile am proiectat echipamente electronice pentru domeniul automotive.

După 5 ani am simțit nevoia de o schimbare. O schimbare prin care sa ajut mai mult oamenii. Am schimbat domeniul de activitate și mi-am început cariera in domeniul medical. De aproximativ 8 ani proiectez echipamente medicale. Încerc prin ceea ce am învățat să ajut oamenii. Acum sunt managerul echipei de electroniști care se ocupă de proiectarea echipamentelor medicale. Satisfacția de a vedea produsele concepute/proiectate de tine că ajung la pacienți și le salvează sau îmbunătățește viața este de nedescris.

Practic arte marțiale din copilărie, fac parte din școala Shin Do Ryu (care studiază bushido ca formă de artă marțială tradițională). Artele Marțiale m-au învățat că dacă dorești rezultate este nevoie de sacrificiu. Artele Marțiale m-au învățat că orice ai face, să nu renunți la principiile tale, la coloana vertebrală.


De ce mă implic

Am luat hotărârea implicării în politică în momentul în care am realizat că dacă noi, oamenii normali și oameni cu cariere nu ne implicăm, tot aceeași clasă politică va conduce această țară, județ sau localități.

Prin politică vreau să ajut oamenii.

Am vrut să fiu un exemplu pentru oamenii nehotărâți, exemplu că NOI putem Salva România. Exemplu care să convingă, să facă pasul spre politică.

Am coordonat 2 campanii la nivelul județului Timiș.

Sunt președintele USR Timiș, una dintre cele mai performante filiale din USR.

Politica USR nu este acea politică veche / murdară sau nesimțită. Nu regret nici o clipă că m-am implicat.

Restul echipei

Vlad Șendroiu

Vlad Șendroiu

Consilier județean | Vicepreședinte USR Timiș
Paula Romocean

Paula Romocean

Consilieră locală | Președintă USR Timișoara
Petre Mihăieș

Petre Mihăieș

Consilier județean | Membru în Biroul Județean
Roxana Șulti

Roxana Șulti

Membră în Biroul Local Timișoara