Răzvan Negrișanu

Răzvan Negrișanu

Consilier local | Vicepreședinte USR Timișoara

Sunt arhitect și urbanist în Timișoara și cofondator al unui birou de proiectare cu peste 15 ani de experiență. Am elaborat documentații de urbanism și am proiectat clădiri publice și private, cu convingerea că acestea trebuie să fie incluzive, deschise către comunitate, să se completeze și să creeze spații de interacțiune, între oameni, între viața privată și cea publică, între vechi și nou.

Am intrat în USR și am candidat pentru Consiliul Local pentru că am convingerea că orașul nostru are potențialul și deține resursele pentru a oferi oamenilor un spațiu public de calitate. Spațiile comune, de la curți deschise, la trotuare, piațete, parcuri, până la instituții, trebuie gândite și realizate pentru a face viața în Timișoara mai ușoară, mai frumoasă și trăită împreună cu ceilalți. Acesta este proiectul meu la care lucrez în calitate de consilier local USR pentru timișoreni și pentru copiii lor. Eu am doi și testul pentru munca mea va fi atunci când ei îmi vor spune că se simt împliniți în Timișoara.

Am fost șef de promoție în generația mea, motiv pentru care am fost invitat să fiu cadru didactic la Facultatea de Arhitectură. Am activat în învățământul superior din 2004 până în momentul în care am decis să fac pasul către politică și am renunțat la cariera în educație ca să mă dedic orașului în calitate de politician.

Ca vicepreședinte al Ordinului Arhitecților din România OAR, poziție în care am fost ales și pe care am exercitat-o timp de 3 ani, am fost un fel de ¨câine de pază ˝pentru ideile aberante ale administrației Robu. Ne-am organizat și împotrivit în momentele în care Primăria Timișoara a promovat proiecte nocive pentru oraș. OAR a inițiat dezbateri pe PUZ-ul pe Spitalul Municipal și proiectul pe liceul de Arte.

Cu toate aceste experințe, dorința mea puternică este să creez o punte de legătură durabilă între comunitate, mediul academic și profesional al arhitecților și administrația timișoreană. Și lucrul acesta îl fac în fiecare zi.

Restul echipei

Raluca Grosu

Raluca Grosu

Vicepreședintă USR Timișoara
Cristian Moș

Cristian Moș

Vicepreședinte CJ Timiș | Membru în Biroul Județean
Marius Dumitrescu

Marius Dumitrescu

Membru în Biroul Județean USR Timiș
Ruben Lațcău

Ruben Lațcău

Viceprimarul Timișoarei | Vicepreședinte USR Timiș