Kinga Târlea - USR Timiș - Filiala Timiș a Uniunii Salvați România
Kinga Târlea

Kinga Târlea

Coordonator regional PLUS
Kinga Târlea are 39 de ani, fiind licențiată în Științe Economice și profesând în cadrul unei multinaționale din Timișoara în domeniul managementului calității. A ales să lase în urmă confortul unei vieți liniștite în Genova, Italia, pentru a se întoarce acasă, în România, deoarece țara de origine este mult mai importantă pentru ea decât o țară străină.
La scurt timp, a devenit una dintre vocile puternice care a susținut cauza schimbării modului de a face politică. La început, s-a implicat civic, devenind cofondatoare a grupului #REZISTENȚA și membră a RO100 Timișoara. Ulterior, a decis să se implice politic, aderând la partidul PLUS, devenind astfel una dintre persoanele care a pus bazele filialei județene PLUS Timiș.
De-a lungul acestor ani, Kinga a facilitat proteste, a participat la dezbateri cu experți din diferite domenii de activitate și a participat la discuții aplicate în Parlamentul European despre rolul și implicarea societății civile. Din poziția de coordonatoare regională PLUS și de membră a Consiliul Național PLUS, a dezvoltat proiecte și a luat decizii, bazate întotdeauna pe dorința puternică de a contribui la îmbunătățirea calității actului administrativ la nivel local, județean și central. Deviza ei este că ,,politica nu te schimbă, ci doar arată cine ești cu adevărat”.

Restul echipei

Mihai Mortan

Mihai Mortan

Membru în Biroul Local USR Timișoara
Zoltan Nemeth

Zoltan Nemeth

Vicepreședinte USR Timiș
Cătălin Drulă

Cătălin Drulă

Deputat | Vicepreședinte USR Timiș

Alexandru Pupșa