Laura Boldovici

Vicepreședinte USR Timiș

Cine sunt?

Născută în Arad, m-am mutat în Timișoara acum 18 ani pentru a urma cursurile Facultății de Litere, iar mai apoi un masterat în Studii Europene, ambele în cadrul Universității de Vest Timișoara. În timpul masteratului am beneficiat de o bursă guvernamentală de cercetare la Universitatea din Padova, Italia, unde mi-am finalizat și disertația pe drepturile omului. După ce câțiva ani am predat limbile engleză și italiană, m-am specializat și continuat cariera în managementul proiectelor și turism. În momentul de față lucrez la o companie mică cu idealuri mari, și anume promovarea turismului în România pe plan internațional.

De ce mă implic?

Pentru că refuz să fac parte din pătura celor care doar critică. Pentru că am decis că a sosit momentul să mă implic activ în crearea unei Românii moderne, în care copiii noștri să fie educați în spiritul meritocrației și implicării civice. Pentru că vreau sa demonstrez generației tinere că România merită o șansă, că putem să ne construim o viață aici, că nu e nevoie să emigrăm ca să putem beneficia de sisteme decente de sănătate și educație sau de o administrație publică eficientă, transparentă și democratică.

Restul echipei

Laurențiu Marian