Marius Viciriuc - USR Timiș - Filiala Timiș a Uniunii Salvați România
Marius Viciriuc

Marius Viciriuc

Membru în Biroul Județean USR Timiș

Cine sunt

Am 25 de ani și locuiesc în Becicherecu Mic dintotdeauna. Îmi iubesc localitatea și țara și m-am hotărât să fac pasul spre USR în iunie 2018, în timpul campaniei Fără Penali în Funcții Publice. De atunci sunt președintele filialei USR Becicherecu Mic și am o echipă de 13 persoane minunate, cu care lucrez cot la cot pentru a ridica localitatea noastră.

Am absolvit ciclul de licență la Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Comunicare, secția Comunicare și Relații Publice și am terminat masteratul Publicitate și Promovarea Vânzărilor din postura de șef de promoție, ambele la UVT. M-am recalificat ca inginer IT și în prezent muncesc la o companie multinațională din Timișoara.

Îmi place să comunic și îmi place să vorbesc și să scriu corect în limba română. Sunt un perfecționist pur-sânge și îmi terorizez apropiații corectându-i de fiecare dată când scriu sau se exprimă greșit. Sunt pasionat de tehnologie și îmi place să citesc cărți de istorie și aventură și să urmăresc filme și documentare de război.

De ce mă implic

Pentru mine exista două variante de viitor: schimbarea în bine a României prin venirea la Guvernare a unor oameni competenți, asa cum se găsesc în USR, sau declinul total al țării, prin rămânerea la putere a acelorași oameni cu probleme penale, interesați exclusiv de bunăstarea proprie. În al doilea caz voi emigra din țară. Însă, până în 2020 sunt hotărât să lupt cu toată priceperea și resursele de care dispun pentru a informa lumea și a o convinge că România poate fi și bine.

Când eram mic, datorită celui de-al doilea prenume, Constantin, apropiații îmi spuneau în glumă <<domn’ președinte>>, fiindcă președintele țării era atunci Emil Constantinescu. Am preluat acest obiectiv și visez ca într-o zi să fiu liderul ales al României.

Până atunci, sunt hotărât să pun umărul la ascensiunea țării în topurile Europene, începând chiar cu localitatea în care locuiesc, Becicherecu Mic.

Restul echipei

Marius Dumitrescu

Marius Dumitrescu

Membru în Biroul Județean USR Timiș
Rodica Militaru

Rodica Militaru

Vicepreședintă USR Timișoara
Răzvan Negrișanu

Răzvan Negrișanu

Vicepreședinte USR Timișoara
Călin Badiu

Călin Badiu

Vicepreședinte USR Timiș