Mihaela Paula Rusu - USR Timiș - Filiala Timiș a Uniunii Salvați România
Mihaela Paula Rusu

Mihaela Paula Rusu

Membru Biroul Local USR Timișoara

Scurtă biografie

Sunt medic, născută în Timișoara, absolventă a Liceului C.D. Loga și a Institutului de Medicină și Farmacie Victor Babeș din orașul natal. Am fost medic stagiar la Spitalul Județean din Timișoara; medic secundar la Clinica de Dermatologie Timișoara; medic specialist la Policlinica Lipova, județul Arad; medic primar la  Policlinica Spitalului Doctor Karl Diehl din Jimbolia, județul Timiș; am trecut din sistemul sanitar de stat  în cel privat, actualmente sunt titulara unui cabinet de dermatologie în Timișoara.

Sunt Skinchecker voluntar în campaniile de prevenție a cancerului de piele. Sunt membră a Societății Române de  Dermatologie, a Asociației Europene de Dermatologie și a Societății Internaționale de Dermatoscopie.


De ce USR

O discuție cu 2 amici expați care mi-au spus că România nu e frecventabila din cauza corupției , a  imposturii, a lipsei de previzibilitate, a nepotismului, cuplată cu faptul că, la alegerile locale din 2016 nu  prea am avut ce vota, m-au făcut să mă gândesc la necesitatea implicării civice și politice. Valorile USR:  profesionalism, competență, transparența, politică făcută în interes public, justiție echitabilă, cetățenie  activă, m-au făcut să ader la acest proiect despre și pentru cetățeni

Restul echipei

Rodica Militaru

Rodica Militaru

Membru Biroul Local USR Timișoara
Petre Mihăieș

Petre Mihăieș

Vicepreședinte USR Timișoara
Liviu Brîndușoni

Liviu Brîndușoni

Vicepreședinte USR Timiș
Călin Badiu

Călin Badiu

Vicepreședinte USR Timiș