Mihaela Paula Rusu - USR Timiș - Filiala Timiș a Uniunii Salvați România
Mihaela Paula Rusu

Mihaela Paula Rusu

Vicepreședintă USR Timișoara

Scurtă biografie

Sunt medic, născută în Timișoara, absolventă a Liceului C.D. Loga și a Institutului de Medicină și Farmacie Victor Babeș din orașul natal. Am fost medic stagiar la Spitalul Județean din Timișoara; medic secundar la Clinica de Dermatologie Timișoara; medic specialist la Policlinica Lipova, județul Arad; medic primar la  Policlinica Spitalului Doctor Karl Diehl din Jimbolia, județul Timiș; am trecut din sistemul sanitar de stat  în cel privat, actualmente sunt titulara unui cabinet de dermatologie în Timișoara.

Sunt Skinchecker voluntar în campaniile de prevenție a cancerului de piele. Sunt membră a Societății Române de  Dermatologie, a Asociației Europene de Dermatologie și a Societății Internaționale de Dermatoscopie.


De ce USR

O discuție cu 2 amici expați care mi-au spus că România nu e frecventabila din cauza corupției , a  imposturii, a lipsei de previzibilitate, a nepotismului, cuplată cu faptul că, la alegerile locale din 2016 nu  prea am avut ce vota, m-au făcut să mă gândesc la necesitatea implicării civice și politice. Valorile USR:  profesionalism, competență, transparența, politică făcută în interes public, justiție echitabilă, cetățenie  activă, m-au făcut să ader la acest proiect despre și pentru cetățeni

Restul echipei

Zoltan Nemeth

Zoltan Nemeth

Vicepreședinte USR Timiș
Dan Reșitnec

Dan Reșitnec

Președinte USR Timișoara | Vicepreședinte USR Timiș
Vlad Șendroiu

Vlad Șendroiu

Membru în Biroul Local USR Timișoara
Viviana Țecu

Viviana Țecu

Vicepreședintă USR Timișoara