Răzvan Zamfirescu - USR Timiș - Filiala Timiș a Uniunii Salvați România
Răzvan Zamfirescu

Răzvan Zamfirescu

Membru Biroul Local USR Timișoara

Despre mine

Sunt absolvent al Facultății de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării din cadrul UVT, secțiunea Filosofie.

Am peste 10 ani de experiență în management și vânzări. Domeniile în care am activat sunt diverse și foarte diferite unul față de celălalt, competențele profesionale și personale ajutându-mă să obțin de fiecare dată cel puțin rezultatele scontate.

Pe plan personal sunt implicat în principal în activități culturale, respectiv moderez unele lansări de carte, moderez un club de lectură și am un blog de recenzii literare, blog care mi-a adus colaborării cu unele dintre cele mai importante edituri din țară.


De ce USR

Am decis să mă implic în politică și să mă alătur echipei USR în momentul în care guvernul Grindeanu a lansat infama OUG 13. Momentul emiterii ordonanței m-a prins în București și am ieșit în stradă alături de prietenii de acolo. Mi-am dat seama că România lui Dragnea, Tăriceanu, Grindeanu, Iordache et comp. nu e România în care să vreau să-mi crească copiii și că trebuie să fac tot posibilul pentru a le oferi un viitor mai bun.

Am votat USR pentru că am fost ferm convins că este singura alternativă la ceea ce este politica românească în momentul de față.

Am decis să mă implic în USR deoarece am observat că oamenii care pot cu adevărat schimba ceva sunt doar cei care trăiesc efectiv efectele legilor părtinitoare și stupide, cei care trăiesc din muncă, nu din furturi, cei care observă ceea ce se întâmplă în societate pentru că fac parte din ea și care suferă alături de aceasta. Am ales să mă înscriu în USR pentru că sunt parte din acel 99% și cred că USR este singurul partid care poate reprezenta onest societatea în întreaga sa complexitate.

Restul echipei

Laura Boldovici

Laura Boldovici

Vicepreședinte USR Timiș
Ovidiu Merean

Ovidiu Merean

Vicepreședinte USR Timișoara
Mircea Ianculescu

Mircea Ianculescu

Membru Biroul Local USR Timișoara
Marius Dumitrescu

Marius Dumitrescu

Membru Biroul Județean USR Timiș