Zoltan Nemeth

Vicepreședinte USR Timiș

Despre mine

Sunt de profesie avocat din anul 2009, efectiv din 2010. Sunt titular al Cabinetului propriu de avocatură și prin intermediul Cabinetului colaborez strâns cu alte societăți de avocatură din Timișoara și București. Lucrez majoritar în domeniul dreptului comercial și tot ce este adiacent business law-ului (drept societar, dreptul muncii, drept administrativ fiscal, drept civil și proprietate intelectuală). În domeniul dreptului penal profesez rar și majoritar în dosare penale având ca obiect infracțiuni economice.

Pe parcursul anilor, la nivel de voluntariat/activitate civică m-am implicat în diverse ONG-uri profesionale. Dintre activități de menționat este faptul că în timpul facultății, am făcut parte din ELSA Timișoara și ulterior ELSA România (European Law Students Association - Asociatia Europeana a Studenților în Drept). În cadrul ELSA, am început ca simplu membru la nivel local, ulterior fiind ales Vicepreședinte în Biroul Național al ELSA România și ulterior Președinte al ELSA România. Am făcut parte și din primul Consiliu Local al Tinerilor din Timișoara.

Restul echipei

Horia Morariu