Află constant ce face Uniunea Salvați România

Îți punem la dispoziție cele mai importante știri din lumea politică explicate pe scurt, simplu și obiectiv.

Fi la curent cu activitatea USR Timiș și abonează-te la newsletter-ul nostru!

1. TE ABONEZI
Afli ce fac oamenii politici
pe care i-ai votat
2. Îl PRIMEȘTI
Nu trebuie să fii jurist
ca să-l înțelegi.
3. EȘTI INFORMAT
Primești informații din
domeniile tale de interes.

Cine suntem și ce vrem?

Suntem o echipă de oameni fără trecut politic ce au demonstrat și demonstrează
în continuare performanțe și rezultate concrete în afara politicii

Misiunea noastră este de-a te informa. Suntem oameni ca tine, oameni cu joburi și familii, oameni care vor să facă România un loc mai bun, pentru noi toți.

Majoritatea instituțiilor au perfectat arta opacității, de a se ascunde în spatele unor proceduri depășite, în spatele birocrației și al unui limbaj impenetrabil.

Credem că cel mai important lucru este implicarea a cât mai multor cetățeni în viața cetății, iar un prim pas pentru acest lucru este transparența oamenilor politici.

Într-o lume care se luptă cu știrile false, subiecte controversate sunt aruncate în presă pentru a distrage atenția de la problemele cu adevărat importante, care trec discret neobservate și de multe ori sunt în detrimentul cetățenilor.

USR dorește să dărâme zidul dintre guvernare și cetățean. De aceea, sintetizăm într-un mod intuitiv și ușor de înțeles cele mai importante evenimente din viața politică. Ca să te ținem la curent și pentru a te ajuta să înțelegi limbajul de lemn al clasei politice.

Newsletter-ul USR

Este
minimalist

Are
cuprins

Este împărțit
în teme de interes

Este structurat
pe culori

Trimis lunar
sau bilunar

Simplu, clar,
informativ

Lasă-ne să îți prezentăm un nou punct de vedere, care nu este finanțat de baroni locali, politicieni corupți sau afaceriști cu interese obscure. Lasă-ne să îți arătăm care sunt problemele punctuale cu care ne confruntăm și care sunt soluțiile pe care le propunem.