Hai alături de noi!

Știm că uneori felul în care merg lucrurile în România pare fără ieșire și probabil te simți lipsit de putere și speranță.

Dar tocmai de aceea este momentul ca împreună să producem o schimbare. Mai bine se poate!

Completează formularul de mai jos și alătură-te nouă.

De ce ai intra în USR și ce înseamnă să fii membru?

Pentru că suntem oameni ca tine și credem că putem face politică onest, transparent și competent. Fiecare dintre noi poate fi parte la această schimbare.

România se află mult sub potențialul său. Învățământul, sănătatea, infrastructura, mediul sau cultura trebuie și pot fi mai bine gestionate. Poți să-i ajuți pe parlamentarii noștri să formuleze inițiative legislative sau interpelări.

Orașul sau comuna în care trăiești pot fi mai bine administrate. Te așteptăm cu proiecte și idei despre cum am putea să le facem mai bune, mai curate, mai frumoase. Căutăm împreună soluții la problemele locale.

Suntem o organizație nouă și încă în formare. Avem nevoie de oameni echilibrați, deschiși la dialog, care să ne ajute să devenim o echipă mai performantă. Poți să ne ajuți să creștem sau să optimizăm procesele interne. Un partid e până la urmă dat de suma membrilor săi.

Nu avem televiziuni, ziare și nici moguli. Mulți ne-au spus că ceea ce facem nu ajunge la suficientă lume. Ajută-ne să comunicăm mai bine, pentru ca ideile și proiectele noastre să ajungă cât mai departe.

Timpul și resursele noastre sunt limitate, așadar te implici în măsura timpului disponibil. Ca membru ai dreptul să votezi și să participi la orice alegere din cadrul partidului și obligația de-a plăti cotizația. Ca simpatizant te poți alătura oricăror acțiuni ale noastre.

Completează formularul de mai jos și hai în USR.