Înainte, nu înapoi. Cu respect pentru timișoreni, patrimoniu și viitorul Timișoarei.

Timișoara de azi e meritul vostru, al timișorenilor. Succesul orașului nu e o întâmplare, ci vi se datorează. Sunt mândru de ceea ce am reușit până acum împreună. Sunt mândru să vă pot fi primar.

9 iunie e însă o dată capitală. Data în care timișorenii vor alege dacă vor să mergem înainte cu investițiile în orașul lor, dacă vom continua recuperarea patrimoniului Timișoarei și dacă vom persista cu reforma administrației. 9 iunie e data în care timișorenii vor decide între o Timișoară europeană, vibrantă și inovatoare și cea a unor orgolii mărunte, condusă de un personaj atoateștiutor, îngâmfat și încremenit în alte timpuri.

Nu am niciun dubiu că împreună, vom ține Timișoara pe drumul corect. Precum în 2020, vom avea și acum o campanie pozitivă și deschisă. Poți să te alături echipei de voluntari sau donează pentru a putea să facem treabă în continuare. Puțin de la mulți și vom reuși.

Dominic Fritz,
primarul Timișoarei

Dominic Fritz primar Timișoara

Pentru a dona poți folosi un card Visa sau MasterCard în orice valută. Conversia în lei se va face automat.

Unde merg banii tăi?
Toată suma pe care o donezi prin acest formular va merge în campania lui Dominic Fritz pentru Primăria Timișoara și a USR Timiș pentru județul Timiș și va fi procesată prin intermediul Partidului Uniunea Salvați România – USR. Folosim banii în campania de outdoor, în organizarea de evenimente sau pentru a plăti materialele tipărite (pliante, ziare, tricouri, etc.).

De ce avem nevoie de o copie a Cărții tale de Identitate?
Legea 334/2006 prevede la Art. 11, alin. 1 că La primirea donației sunt obligatorii verificarea și înregistrarea identității donatorului, indiferent de caracterul public sau confidențial al acesteia. Donațiile către partide politice și candidați independenți sunt reglementate de Legea nr. 334/2006, de HG 10/2016 și de alte acte normative emise de Autoritatea Electorală Permanentă.

Limite de finanțare a donațiilor

  • Mai puțin de 19.000 lei  – prin plata online (card debit/credit) și prin tranfer bancar;
  • Între 19.000 lei și 25.000 lei – doar prin transfer bancar;
  • Peste 25.000 lei – prin contract autentificat la notar;

Donațiile primite de la o persoană fizică într-un an nu pot depăși 210.000 lei. Donațiile primite de la o persoană juridică într-un an nu pot depăși 525.000 lei.