Vlad Micloșoni

Vlad Micloșoni

Vicepreședinte USR Timișoara

Am 22 de ani, sunt student la medicină și sunt președintele USR Tineret Timiș.

Încă din liceu aveam o pasiune pentru politică, așa că imediat după ce am intrat la facultate am vrut să mă înscriu într-un partid și să fac parte dintr-o echipă. Am avut bucuria ca în noiembrie 2020 să devin membru USR în filiala Timișoara și să cunosc oameni de excepție, proaspăt aleși pentru a reprezenta și a administra Timișoara.

Din punctul meu de vedere, USR Tineret este locul care a avut cel mai mare impact asupra mea și a colegilor mei, deoarece aici am crescut atât din punct de vedere politic, cât și personal. Aici am învățat ce înseamnă politica, ce înseamnă dinamica alegerilor, ce înseamnă importanța organizării. Aici am învățat cum se formează o echipă bazată pe încredere, unitate și muncă. Tot aici am învățat importanța relațiilor interumane, importanța comunicării, importanța implicării și a muncii. Și tot aici vom crește și mai mult, vom aduce cât mai mulți tineri ce cred în proiectul USR, dar cel mai important, care se vor implica politic și își vor asuma funcții politice sau publice.

Auzim des în spațiul public cât de importantă este implicarea tinerilor în politică și în același timp vedem foarte puțini tineri implicați politic. În partidele clasice se spune că trebuie să aștepți minim 10 ani pentru a putea să te implici în funcțiile de conducere. Eu știu că în USR nu este așa, aici dacă ești tânăr și ești implicat, activ, muncitor, vizibil, ești remarcat, ajutat și promovat. Vreau să demonstrez că orice tânăr muncitor, competent poate să fie un politician bun.

Încerc să aduc o viziune tânără și plină de energie la masa decizională a Biroului Local USR Timișoara. Ca tânăr și viitor medic, sunt preocupat nu doar de sănătatea fizică a comunității, dar și de "sănătatea" politică și socială a țării noastre.

Doresc să creez un pod între generații, între diferitele sfere profesionale și, cel mai important, între vis și acțiune.

Restul echipei

Marius Dumitrescu

Marius Dumitrescu

Membru în Biroul Județean USR Timiș
Mihaela Paula Rusu

Mihaela Paula Rusu

Consilieră locală | Vicepreședintă USR Timișoara
Cristian Amza

Cristian Amza

Vicepreședinte USR Timiș
Petre Mihăieș

Petre Mihăieș

Consilier județean | Membru în Biroul Județean