Razvan Stana

Razvan Stana

Consilier local | Membru în Biroul Local Timișoara

M-am născut în Târgu-Jiu, dar rădăcinile mele sunt timișorene, datorită mamei mele. Sunt absolvent al Facultății de Medicină Veterinară din Timișoara, am fost trei ani preparator universitar, iar de 25 ani sunt corporatist, șase ani la OMV, în prezent ca director de vânzări pentru Transilvania al Ceva România, corporație multinațională veterinară aflată pe locul 4 mondial. Sunt un familist convins, iubesc plimbările alături de soția și fetița noastră, joc baschet și sunt un pasionat de filme.

De ce politică și de ce USR

Pentru că de ani de zile am fost implicat în proiecte sociale în educație și sănătate și am spus că aș dori să aduc acele modele de bună practică și în administrația statului român. Pentru că eu cred că viitorul nostru stă în mâinile noastre doar dacă ne implicăm și schimbăm fiecare dintre noi ceva, în jurul nostru, în bine. Pentru că viitorul nostru sunt copiii noștri și eu sunt determina să fac tot ce-mi stă în puteri și pricepere pentru a-le oferi șanse mai bune la educație și sănătate. Pentru că Timișoara mi-este casă și acasă, mi-a oferit atât de multe și am simțit că este datoria mea să-i ofer tot ce pot înapoi, prin munca mea și implicarea mea civică.

De ce USR? Sunt la al doilea mandat ca membru al Biroului Local, iar USR a fost și este singura alegere logică. Un partid al unor oameni ce iubesc România și românii, un partid al celor ce au spus: destul! hoției practicate ca politică de stat. Un partid al oamenilor cărora le pasă de cei din jurul lor și care pun interesele cetățeanului mai presus de orice interes personal. Și pentru că este fain să fii alături de oameni faini.

Restul echipei

Laurențiu Marian

Laurențiu Marian

Consilier județean | Membru în Biroul Județean
Nicu Fălcoi

Nicu Fălcoi

Deputat | Membru în Biroul Județean
Petre Mihăieș

Petre Mihăieș

Consilier județean | Membru în Biroul Județean
Răzvan Negrișanu

Răzvan Negrișanu

Consilier local | Vicepreședinte USR Timișoara