Sorin Povară

Sorin Povară

Membru în Biroul Local Timișoara

Biografie

Din viața mea, 10 ani i-am dedicat Timișoarei, oraș care mi-a devenit casă. Originar din Deva, am urmat cursurile Facultății de Construcții în cadrul Universității "Politehnica" din Timișoara.

Am o experiență de 10 ani în calitate de inginer constructor proiectant și continui să-mi desfășor activitatea în acest domeniu. După cinci ani petrecuți în Franța, am revenit acasă în Timișoara cu entuziasm și cu determinarea de a mă implica și de a aduce schimbări pozitive comunității locale.

De ce USR?

M-am alăturat cu entuziasm echipei USR din convingerea că oamenii noi, fără legături cu vechea clasă politică, pot aduce o schimbare semnificativă în modul de a face politică și în practicile existente. Am găsit în Dominic un lider sincer, dedicat și hotărât să aducă îmbunătări orașului, și am decis să mă alătur acestei echipe deoarece suntem mai puternici și mai eficienți când lucrăm împreună.

Nu în ultimul rând, principiile fundamentale ale USR, cum ar fi transparența, responsabilitatea, echitatea, justiția, profesionalismul și democrația, au fost factori-cheie care m-au determinat să mă identific pe deplin cu acest partid.

Restul echipei

Cătălin Drulă

Cătălin Drulă

Deputat | Președinte USR
Erwin Floroni

Erwin Floroni

Membru în Biroul Județean Timiș
Petre Mihăieș

Petre Mihăieș

Consilier județean | Membru în Biroul Județean
Ovidiu Merean

Ovidiu Merean

Consilier local | Membru în Biroul Local Timișoara