Construcția noii școli Waldorf merge foarte bine

Construcția noii școli Waldorf merge foarte bine

Am fost azi pe șantierul de la școala Waldorf. Până la sfârșitul anului cei 450 de copii care învață aici se vor muta în școala nouă.

Am început construcția noii clădiri la sfârșitul lui octombrie anul trecut și sunt mulțumit de ritmul susținut al lucrărilor.

Liceul Waldorf este una din școlile timișorene care are nevoie de spațiu suplimentar pentru numărul în creștere de elevi pe care îl au. Noua clădire pe care o construim va rezolva această nevoie și va oferi copiilor condiții moderne de studiu. Vor fi 8 săli de clasă, 12 laboratoare, ateliere și cabinete, o sală multifunctională, două săli afterschool.

Momentan, constructorul lucrează la structura de rezistență și toarnă placa pentru primul etaj. În paralel încep și lucrările la zidării, cu material termoizolant, pentru confortul termic al celor mici.

Waldorf nu este singura școală unde construim noi clădiri. Avem în construcție corpuri de clădire noi pentru gimnazială 30, gimnazială 13, extindere grădinița PP33, un nou campus școlar pentru Lenau, o nouă sală de sport la generală 25. De asemenea, avem o cerere de finanțare prin PNRR depusă pentru construcția unui campus pentru învățământul dual, proiect pregătit în parteneriat cu mediul universitar, mediul de afaceri și școlile tehnice.