Dominic Fritz: Așa va arăta noul skatepark al Timișoarei

Facem un skatepark la Timișoara împreună cu comunitatea. El va fi amplasat tot în Parcul Central.

Astăzi avem conceptul pentru proiect și vreau să vi-l prezint aici pe pagină. Spațiul va fi nu doar pentru skateri, ci și pentru rolleri, bikeri, grafferi, bicicliști & more.

Skatepark Timișoara concept

Am decis să nu mergem pe calea tradițională și să licităm studiul de fezabilitate, studiu care stă la baza oricărei investiții publice, ci am mers către comunitate. Am colaborat cu arhitectul ”Dudu” Radoslav, proiectant și unul dintre inițiatorii mișcării Underground din Timișoara, căruia îi mulțumesc personal că s-a angajat să doneze orașului acest proiect. Pe baza acestuia vom licita următoarea etapă din proiect, cea de proiectare tehnică și execuția propriu-zisă.

Conceptul născut din pasiune și din nevoile comunității îl găsiți mai jos, iar ultima dezbatere înainte să trecem la următoarea etapă din proiect are loc marți la 18:00, la U-man.

Știu că mulți așteaptă acest proiect de prea mult timp, de aceea, acesta a fost gândit modular, ca să îl putem realiza în etape. Vreau încă din acest an să începem construcția și să oferim Timișoarei un skatepark așa cum merită.

Skatepark Timișoara Parcul Central
Poziționarea skatepark-ului în Parcul Central