Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) a depus la ANAF un plan de restructurare pentru a scăpa de o parte din datorii

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) a depus la ANAF un plan de restructurare pentru a scăpa de o parte din datorii

Vești foarte bune referitoare la eficientizarea transportului în comun din orașul nostru.

Astăzi, Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) a depus la ANAF un plan de restructurare, prin care să se transforme într-o structură eficientă, adaptată nevoilor timișorenilor, modernă, viabilă din punct de vedere economic.

În ultimele săptămâni, STPT a reușit, cu sprijinul Primăriei, să achite 46 milioane de lei din datorii restante. Conform prevederilor legale, ANAF urmează să dispună ștergerea obligației de plată pentru mai mult de 40 de milioane de lei, reprezentând datorii istorice, iar o sumă de 41 milioane de lei va fi reeșalonată pe o perioadă de 7 ani.

Astfel, se pun bazele unui nou început pentru STPT.

Este încă un pas pe care Timișoara îl face în parcursul său către o structură urbană sustenabilă, verde, curată, care asigură locuitorilor săi standarde crescute de calitate a vieții.

Ținta noastră este ca până la sfârșitul anului, societatea de transport să devină o companie viabilă, fără datorii restante, capabilă să opereze ceea ce peste 2 ani va fi cea mai modernă flotă de transport din România.