USR Timiș l-a desemnat pe Cristian Moș candidat la președinția Consiliului Județean și a definitivat lista de candidați pentru Consiliul Județean Timiș

USR Timiș l-a desemnat pe Cristian Moș candidat la președinția Consiliului Județean și a definitivat lista de candidați pentru Consiliul Județean Timiș

Sâmbătă, 15 februarie, a avut loc Conferința Județeană a filialei USR Timiș, în cadrul căreia filiala și-a desemnat candidatul la președinția Consiliului Județean, precum și lista candidaților USR la Consiliul Județean Timiș.

 „Aceste alegeri sunt încă o dovadă a democrației din USR. Am ales această listă transparent, nu în spatele ușilor închise. Am ales oameni cu profesii diverse, care vor aduce un aer proaspat în Consiliul Județean. 

Timișul avea toate premisele să fie județul model al României, dar speranțele timișenilor au fost rispite de către vechea clasă politică. E momentul unui nou început pentru județul nostru.” a declarat Cristian Moș, președinte USR Timiș și candidatul USR la președinția Consiliului Județean.

Primul pe lista USR Timiș, Cristian Moș, președinte USR Timiș din ianuarie 2017, este Hardware Development Manager în cadrul unei companii multinaționale. În vârstă de 37 de ani, Cristian Moș coordonează proiecte în care sunt angrenate mai multe echipe, fiind persoana delegată de firmă în caz de probleme pe diferitele proiecte medicale complexe. Sub conducerea sa, USR Timiș a ajuns la 66 de filiale locale, filiala județeană Timiș fiind cea mai performantă din USR.

A doua clasată este Viviana Țecu, vicepreședintă USR Timiș. În vârstă de 40 de ani, Viviana Țecu a studiat jurnalism și este consilier parlamentar. A fost și este implicată în comunicarea filialei județene.

A treia poziție pe listă este ocupată de Călin Badiu, membru fondator al USR Timiș și actual vicepreședinte. Calin Badiu are 46 de ani, a fost profesor de informatică și dezvoltator software. De un an de zile, coordonează extinderea USR în zona de vest a României.

Lista primilor 12 candidați, în ordinea voturilor primite:

 1. Cristian Moș – hardware manager
 2. Viviana Țecu – consilier parlamentar
 3. Călin Badiu – inginer software
 4. Petre Mihăieș – trader
 5. Laura Boldovici – manager în turism
 6. Alexandru Cadar – manager de proiect
 7. Raoul Trifan – manager de proiect
 8. Zoltan Nemeth – avocat
 9. Sorin Șipoș – antreprenor
 10. Vlad Șendroiu – inginer software
 11. Marius Dumitrescu – subinginer construcții
 12. Laurențiu Marian – fermier