Timișoara va investi peste 75 milioane euro pentru noi tramvaie, troleibuze și autobuze, bani din PNRR

Inca 12,5 milioane de euro câștigate pentru înnoirea transportului public. Acești bani se adaugă la finanțarea de 63 milioane euro pentru noi tramvaie, troleibuze și autobuze pe care am câștigat-o recent. În total 75 milioane euro pentru noi tramvaie, troleibuze și autobuze, bani din PNRR.

Tocmai am fost anunțați că proiectul nostru în valoare de 12,5 milioane de euro, folositi la cumpărarea a 25 de troleibuze și realizarea a 49 de stații de încărcare pentru vehicule electrice, prin fonduri europene PNRR, a fost declarat câștigător.

Într-o săptămână am reușit să aducem peste 75 milioane de euro pentru schimbarea tuturor mijloacelor de transport public din Timișoara cu unele moderne și nepoluante. Cu proiectele deja în derulare și cele două câștigate acum, înlocuim întreaga flotă de transport în comun în Timișoara, în total 150 vehicule. Toate electrice.

Nu ne oprim aici. Cu bani europeni și multă implicare creștem calitatea vieții a timisorenilor.